Om oss

goranmickeyny

Du som väljer att handla på Gryningen tänker säkert redan på det här men vi vill säga det ändå. DU GÖR SKILLNAD genom att handla hos oss. Du påverkar dig själv, din hälsa och även din omvärld och vår miljö. Vi på Gryningen brinner för att hjälpa dig tillrätta med din hälsa. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap när det gäller närings- och funktionsmedicin, ekologiska livsmedel, växtbaserad kost och frågor om hur du håller energin på topp i din vardag.

Vårt utbud i butiken på Folkungagatan och här på nätet är valt med tanke på matglädje, hälsa och omtanke om människa och natur och vi erbjuder ett brett sortiment av ekologiska och biodynamiska produkter och kosttillskott. Den naturligt hälsosamma mat du handlar hos oss håller dig frisk och värnar om vår natur. Kosttillskotten och hudvårdsprodukterna i butiken är noga utvalda efter kvalitet och renhet.

Vi vill vara dina lokala ekologiska butik där du ska kunna handla allt du behöver - vi tänker själva på det som ett litet hälsovaruhus. Nätbutiken gör det möjligt för dig att besöka oss när du vill.

Vi som jobbar på Gryningen
Mickey och Goran Vujicic äger och driver Gryningen ihop sedan tjugo år tillbaka. Genom åren har de tillsammans med deras duktiga medarbetare byggt upp Gryningen till vad det är i dag. Mickey och Goran har båda ett stort intresse för personlig utveckling och de brukar säga att de båda har hälsa som hobby. På Gryningen arbetar också Anna Lilja, Vanja Vujicic, Kim Jansson, Madeleine Marcus, Kinga Pamelina, Andrea Hartelendy, Elisabet Nikollini och Isis Förde.
Personalen har gedigen samlad kunskap med meriter som näringsterapeuter, ayurvedisk hälsorådgivare och kroppsterapeuter. Personalen svarar alltid på dina frågor om produkter och ger avancerad hälsorådgivning i butiken på Folkungagatan i Stockholm. Om du inte har möjlighet att komma in i butiken så kan du boka in dig på digital rådgivning med vår näringsterapeut Madeleine Marcus. Du bokar genom att mejla oss på coaching@gryningen.eu