Jobba hos oss

Här lägger vi ut våra lediga tjänster. Välkommen att söka.


Här lägger vi ut våra lediga tjänster. Välkommen att söka.

Nu söker vi hälsorådgivare med erfarenhet från butik

Vad du får: En fantastisk arbetsplats med stort kundflöde, härliga kollegor och skiftande arbetsuppgifter. Du kommer att lära dig allt om ekologiska livsmedel, hudvård och kosttillskott. Det här är verkligen stället för dig som vill suga åt dig kunskap inom området som du brinner för.

Vad vi söker: Vi söker en glad, pigg och framåt person som har kunskap och intresse av hälsa på alla plan. Ett stort plus om du är näringsterapeut och om du har erfarenhet från liknande butiker. Du bör ha stort ordningssinne, vara flexibel och snabb och ha god kondis (eller viljan att få) för du är på benen hela dagen. Vi söker dig som gillar att hålla snyggt i hyllorna och som tycker det är roligt med försäljning. Du brinner för ekologiskt, hållbart och biodynamiskt och vill dela vår passion om att sprida inspiration om hälsa och glädje till våra kunder.


Skicka ett mejl med cv och foto och ett personligt brev till: info@gryningen.eu. Märk mejlet med "Jobba på Gryningen/Hälsorådgivare"


Vi söker löpande förstärkning till vår vikariepool
Efter introduktionsdagarna som vi kommer överens om, så jobbar du sedan halv- eller heldagar efter behov. Vissa perioder är behovet större, som t ex över sommarmånaderna och kring jul- och nyår.

Skicka ett mejl med cv och foto och ett personligt brev till: info@gryningen.eu. Märk mejlet med "Jobba på Gryningen/Vikariepool"