Jobba hos oss

Här lägger vi ut våra lediga tjänster. Välkommen att söka.

Vi söker nu näringsterapeut/hälsorådgivare

Vi söker dig: som är glad, pigg och framåt och som har kunskap och meriter inom hälsorådgivning. Vi söker dig som är näringsterapeut eller har en någon motsvarande utbildning. Vi vill att du har jobbat i hälsokostbutik eller i en liknande butik som Gryningen. Du bör ha ordningssinne, vara flexibel och tycka det är roligt att möta många nya människor. Vi vill att du verkligen gillar det här med försäljning och kan vägleda våra kunder till att göra hälsosamma val. Du brinner för ekologiskt, hållbart och biodynamiskt och vill dela vår passion om att sprida inspiration om hälsa och glädje till våra kunder.
.

Vad du får: En härlig arbetsplats med stort kundflöde, fina kollegor och skiftande arbetsuppgifter. Du kommer att lära dig allt du redan inte kan om ekologiska livsmedel, hudvård och kosttillskott. Det här är verkligen stället för dig som vill suga åt dig ännu mer kunskap inom området som du brinner för.

Arbetstider: Tisdag, torsdag, fredag 9.45-18.15 samt vissa lördagar 10.45-17.15


Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka ett mejl med cv och foto och ett personligt brev till: info@gryningen.eu. Märk mejlet med "Jobba på Gryningen"