Jobba hos oss

Här lägger vi ut våra lediga tjänster. Välkommen att söka.

Operativ arbetsledare

Vad du får: En fantastisk arbetsplats med stort kundflöde, härliga kollegor och skiftande arbetsuppgifter. Du kommer att lära dig allt du redan inte kan om ekologiska livsmedel, hudvård och kosttillskott. Det här är verkligen stället för dig som vill suga åt dig kunskap inom området som du brinner för.

Vad vi söker: Vi söker en glad, pigg och framåt person som har kunskap och intresse av hälsa på alla plan. Ett stort plus om du har erfarenhet från liknande butik inom hälsobranschen. Du bör ha ordningssinne, vara flexibel och snabb och tycka det är roligt att få röra på dig mycket. Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning och som tycker det är roligt med försäljning. Du brinner för ekologiskt, hållbart och biodynamiskt och vill dela vår passion om att sprida inspiration om hälsa och glädje till våra kunder. Tillträde 1/10-22


Skicka ett mejl med cv och foto och ett personligt brev till: info@gryningen.eu. Märk mejlet med "Jobba på Gryningen/Arbetsledare"


Vi söker löpande förstärkning till vår vikariepool
Efter introduktionsdagarna som vi kommer överens om, så jobbar du sedan halv- eller heldagar efter behov. Vissa perioder är behovet större, som t ex över sommarmånaderna och kring jul- och nyår.

Skicka ett mejl med cv och foto och ett personligt brev till: info@gryningen.eu. Märk mejlet med "Jobba på Gryningen/Vikariepool"